Тук можете да задавате всичките си въпроси към екипа на ДЦДУ – Карлово. Оставяме и място за коментари. Ще се радваме да Ви бъдем полезни и да Ви помогнем във Вашето търсене!

Можете да се обърнете към нас на посочените в контакти телени, имейл и адрес!

4 коментара

  • WebStart WebStart |

   Здравей NIKI, благодарим ти, че ни писа и имаш желание да станеш наш Доброволец.

   Доброволстването е изключително специална дейност, с която човек се посвещава на добра кауза. За да станеш наш доброволец се попълва формуляр, Декларация за съгласие; Декларация за опазване на тайна; Споразумение с доброволеца, ако доброволеца е под 18 г. споразумението се подписва от родителя 🙂

   Отговор
  • WebStart WebStart |

   Здравей, Ирина,

   Най – често родителите се обръщат за помощ и подкрепа, когато искат да намерят път към децата си. Това са тези родители, които искат да се справят по – добре със своето родителстване, но към момента се чувстват безсилни и не намират начин как да се справят с агресията на децата в различните й форми, както и с емоционалните им проблеми. В работата си подкрепям родителите да осъзнаят, че децата имат потребност от по-чести разговори по различни теми и проблеми, които ги вълнуват. Те имат нужда да бъдат разбирани, да бъдат със значимите за тях възрастни, които освен родители да им бъдат и приятели. Децата се идентифицират с възрастните и всеки човек е модел на поведение. Всеки един от нас е отговорен за възпитанието и бъдещето на децата ни и от нас зависи те да бъдат обичани, обгрижвани, информирани, знаещи и можещи хора, с добро бъдеще!

   Отговор

Какво мислите?