НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ НА СОНИК СТАРТ “АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ”

Аз съм тук и мога да ти бъда приятел e Национална кампания в подкрепа на хората с увреждания на СОНИК СТАРТ.

Кампанията стартира с Литературен конкурс в ЦОП Карлово и прехвърли пределите с включването на участници от още 2 града в страната.

Аз съм тук и мога да ти бъда приятел подкрепиха редица значими за обществеността личности, партньори и приятели:

На 21.04.2015 г. в подкрепа на децата и хората с увреждания към Националната кампания на СОНИК СТАРТ Аз съм тук и мога да ти бъда приятел се присъедини писателят и сценарист Иво Сиромахов.

На 22.04.2015 г. група СИГНАЛ.

На 27.04.2015 г. цяло съзвездие от артисти от любимия на публиката сериал „Под прикритие“ – Иво Йончев, Любен Кънев, Михаил Билалов, Ивайло Захариев, Роберт Янакиев, Йосиф Шампли, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева

На 30.04 и популярният български актьор Красимир Ранков подкрепи Аз съм тук и мога да ти бъда приятел.

Всички показват  своята съпричастност и ангажираност Тук и Сега, своето приятелство и желание за активно присъствие в живота на хората с увреждания.

Доброволците на СОНИК СТАРТ в цялата страна запечатват в снимки емоционалните моменти на срещите между звезди, хора с увреждания и социални работници. Предстои фотоизложба в подкрепа и популяризиране на каузата в края на годината, която ще обиколи цялата страна. Неповторимата и неподправена емоция, която артистите създадоха и оставиха в участниците в снимките, демонстрира ефекта и напомни нуждата от малко, но искрено съ-участие, възможността за свързване отвъд видимите и невидими белези на всяко човешко същество.

Екипите на СОНИК СТАРТ в цялата страна ще реализират още близо 100 дейности на местно и национално ниво за Аз съм тук и мога да ти бъда приятел. Едно от мащабните предстоящи събития е Футболният турнир за деца, мъже и ветерани в Кранево в периода 22 – 28.06.2015 г. Координатор е Мартин Зафиров, като по този начин той и лично застава зад благородната кауза на кампанията.

Аз съм тук и мога да ти бъда приятел цели да повлияе за повишаване на обществената ангажираност по отношение на хората с увреждания; да подкрепи социалното включване; да разкрие разнообразни възможности за активно присъствие на хората с увреждания в обществения живот.

Нека направим видимо невидимото. Нека направим споделено несподеленото. Нека застанем всички за-едно!

press_Az sym tuk i moga da ti byda priqtel_-page-0