На 29.08.2014г. СОНИК СТАРТ ООД И ОБЩИНА ДРАГОМАН ОРГАНИЗИРАТ YOUTH MUSIC FEST – ДРАГОМАН!

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ

Млади музикални таланти от цяла България на една сцена в YOUTH MUSIC FEST Драгоман

На 29.08.2014г. СОНИК СТАРТ ООД и Община Драгоман организират YOUTH MUSIC FEST – ДРАГОМАН!

 

Едно събитие, което ще даде възможност младежки рок, поп банди и соло изпълнители от цялата страна да огласят центъра на Драгоман по повод празника на града. За първи път, в изпълнение на хитови парчета на Manowar, Guns N Roses, Yngwie Malmsteen и други световно известни предизвикателства, ще се изявят момичета и момчета от всички краища на България.

Кметът на община Драгоман, чрез идеята за подобно иновативно събитие, дава сцена на млади таланти и лично ги подкрепя чрез възможността да се изявят пред широката общественост и пред погледите на различни медии. Покани за присъствие са отправени както към кметовете на общини, които ще имат представители на младежката сцена, така и към музикални продуценти и редактори, които биха проявили интерес към качествата на изпълнителите.

СОНИК СТАРТ, фирмата доставчик на социални услуги на територията на цялата страна, в т.ч. и Драгоман, в контекста на своето динамично развитие, е фокусирана в областта на социалното предприемачество, консултирането, предоставянето на услуги и подкрепа – в търсене на иновативния подход и висок стандарт в работата на експертните екипи по места. СОНИК СТАРТ, в направленията на своята дейност, приоритетно подкрепя и децата таланти, често инициира и се включва в подобни събития. 

Входът YOUTH MUSIC FEST – ДРАГОМАН е свободен, името на групите, които ще забият се пази в тайна, с обещанието изненадата да е приятна!

 

За повече информация, не се колебайте да ни пишете:  start@sonikstart.eu

press_MUSIC FEST-04082014-page-0