ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЦДУ – КАРЛОВО !!!

И ето, че вече е октомври!

Един приказен месец изпълнен с пъстротата на есенните листа по дърветата, с променливия си характер и носталгията по отминаващото лято.
Един месец, в който преди две години, своята приказка, започна да пише и екипът на Дневен център за деца с увреждания – Карлово. Две години, една възраст, в която децата започват да откриват своята индивидуалност и да крачат по-смело и уверено. Една крехка възраст, в която света става все по-любопитен, достъпен и пъ
стър, защото с подкрепата на родителите и близките си, две годишните малчугани имат все повече възможности да се докоснат до мечтите!

Такива сме и ние! През тези две години, ние проходихме, пораснахме и крачим по-смело и уверено. Всичко това е благодарение на подкрепата и помощта от ръководството ни, на приятелското съдействие на институции и организации на местно и държавно ниво, на доверието на обществото…

Най-важната роля в нашето израстване обаче, се дължи на усмивките на нашите малки потребители, на всеки успех постигнат с тях, на доверието и благодарността в очите на техните родители и близки.

Това ни мотивира най-много, всеки ден да тръгваме с усмивка за работа и да продължаваме към новите предизвикателства!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ДВЕ ГОДИНИ, ВИЕ НАПРАВИХТЕ ЖИВОТА НИ ПО-СМИСЛЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН!

ЕКИП ДЦДУ – КАРЛОВО